Marktweg 200 - 2525 JR Den Haag - Tel: +31(0)857847083 - info@powerdesign.nl

Powerdesign Goedkoop drukwerk, drukwerk, grafisch ontwerp

Vactures & Stage

Stage of afstuderen bij Powerdesign

Wij zoeken een leergierige, zelfstandige student Informatica (MBO/HBO) en grafisch Lyceum die een uitdaging aan wil gaan om samen met ons (maatwerk) websites te ontwikkelen of drukwerk ontwerpen.

In onze organisatie krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien als een programmeur in internet technologieën, zoals HTML, PHP, MySQL Ervaring met deze technologieën is dan ook een pré (geen must). Daarnaast leer je omgaan met de software pakketten zoals Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en Flash.

Wij hebben enkele concrete opdrachten klaar liggen waar je direct mee aan de slag kunt, maar waar we jouw eigen inbreng uiterst belangrijk vinden. Wij bieden je een vraagstuk en verwachten van jouw een voorstel om de oplossing te vinden in je stage of afstudeer opdracht!

Je bent een snelle denker en werker en kunt eigen ideeën vormen voor het oplossen van problemen die we dagelijks tegenkomen in het ontwikkelen van websites voor onze klanten. Daarnaast verwachten we met enige regelmaat een heldere rapportage van je, waarin je duidelijk je doelen en behaalde resultaten hebt omschreven.
Onze organisatie is klein en dus zul je vaak in overleg situaties worden betrokken. Daarnaast bieden we je uiteraard een eigen werkplek, flexibele werktijden en ondersteuning die je nodig hebt om je stage of afstudeer opdracht tot een goed einde te brengen.

Werkzaamheden: Je werkzaamheden zijn zeer divers: je ontwikkelt nieuwe applicaties, banners, printuitingen en brainstormt actief mee over de manieren waarop wij onze diensten kunnen uitbreiden en verbeteren. Een uitdagende stageplek waar je meteen in het diepe wordt gegooid!

Profiel: Wij zoeken een creatieve design-student met een passie voor internet, bij voorkeur derde of vierdejaars. Hoewel je af en toe op printklussen zult worden ingezet, ben je op je best als je dynamische pagina's creëert. Je bent zeer zelfstandig, een uitgesproken self-starter, sociaal en communicatief ingesteld. Je bent bedreven in Flash, Dreamweaver en Photoshop en niet bang voor PHP en MySQL.

Interesse in een stage- of afstudeerplek?
Graag komen we dan met je in gesprek!
Mail ons op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we nemen contact met je op om je beter te leren kennen.

 


Online Service

Powerdesign.nl is dé website voor het bestellen van uw drukwerk op het internet. Het online bestellen van drukwerk is nog nooit zo overzichtelijk geweest!

Print & Sign

Full-Color Posters
Stickers
Spandoeken
Billboards
Autoreclame
Canvasdoeken
Textiel bedrukken
Totaal oplossing!!!

Support Center

Powerdesign Print&Sign
Tel: +31 (0) 85 784 70 83
Mob: +31 (0) 6 19 206 120
Fax: +31 (0) 84 748 5750
Email: info@powerdesign.nl
Website: www.powerdesign.nl